Voor alle info van het beegdens verenigingsleven kijk op www.trefpuntbeegden.nl

Eigen uitgaven

Onze werkgroep heeft naast het periodiek Beëgdje ook bij speciale gelegenheden produkten uitgebracht u ziet hier een overzicht:

Onlangs verschenen het boek :

De Stjeinfabriek (ISBN 978-90-73806-16-0).140 jaar kleiwarenindustrie in Beegden

Tekst en samenstelling door Jan Kessels, Jan Derckx  Uitgegeven b.g.v. de Expositie De Stjeinfabriek 18 en 19 oktober 2014. Dit boek is te koop voor €18,-  Bestellen of meer info via info@heemkundebeegden.nl

Zo is er ook  het Beeëgdjer laesplenkske.

't Bieëgder 'Laesplenkske' wat tijdens de Monumentendag 2008 door de heemkundevereniging is uitgebracht is nog steeds verkrijgbaar. Het 'laesplenkske' is een unieke uitgave met speelse tekeningen van Herman Claessen. De layout is van Louis Noblesse.
Het is voorzien van echte Bieëgder benamingen welke bij veel mensen nostalgische herinneringen oproepen.

Een leuk en leerzaam item om te schenken maar ook om cadeau te krijgen.

Zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Drogisterij Delissen (Atep) aan de Dorpstraat te Beegden.
Ook kunt u het via de mail aanvragen. Klik daarvoor op de link info@heemkundebeegden.nl

Verder is er het prachtige boek " Beegden Bezet Bevrijd"  uitgegeven bij gelegenheid van zestig jaar bevrijding.

Rijk geillustreerd met ondermeer persoonlijke verhalen en brieven van  Beegdenaren die de oorlog zelf hebben meegemaakt.

Nu extra voordelig te koop voor € 20,-
boek

Onlangs verschenen het boek :

Tekst en samenstelling door Jan Kessels, Jan Derckx  Uitgegeven b.g.v. de Expositie De Stjeinfabriek 18 en 19 oktober 2014. Dit boek is te koop voor €18,-  Bestellen of meer info via info@heemkundebeegden.nl

Kroniek 2015. uitgave januari 2016 .  Een overzicht van een jaar Beegden in tekst en Beeld ( Nog beperkt voorraadig)